Introduktion til Femagervejens Fritidscenter​

______​

Femagervejens Fritidscenter er en del af Hvidovres Kommunes socialpædagogisk fritidstilbud til børn og unge mellem 9 - 18 år.

Klubbens opgave er at tilbyde en række aktiviteter og arrangementer, som dækker børnenes og de unges behov. Kunsten er at finde balancen mellem de aktiviteter der forudsætter en voksen styring, og de aktiviteter der udspringer i ønsket om et frit fællesskab og spontanitet.

Medarbejderne er initativtager til de forskellige aktiviteter - og dermed ansvarlige.

Men det gælder for alle medarbejderopgaver, at de kun bliver relevante, når der samarbejdes med medlemmerne og andre medarbejdere.​

Det er hensigten, at drage medlemmerne ind i næsten alle funktioner i klubben. Der må af alle såvel medarbejdere, som medlemmer, kræves medansvarlighed for klubben og det liv der leves i den.

Skal ovennævnte samarbejdsopgaver have de bedste betingelser, må forudsætningerne være, at der medarbejderne imellem, er et snævert samarbejde, et samarbejde, hvor medarbejderne gensidigt respekterer og støtter hinanden i bestræbelserne for at få klubben til, at fungere som et socialpædagogisk tilbud for medlemmerne​

Information​

Femagervejens Fritidscenter

CVR: 36757757

Adresse

Femagervej 37​

2650 Hvidovre

Kontakt os

Tlf.: 36 75 77 57

E-mail: fc@femagervej.dk