Klubråd

______​

Klubrådet samles en gang om måneden, hvor de gennemgår referatet fra sidste møde.

De tømmer "postkassen" for ideer der er kommet fra de andre medlemmer.
Det kan være alt fra forslag til indkøb i caféen, playstationspil, film, aktiviteter osv.


Klubrådet

Fritidsklubben:​

Juniorklubben:

Ungdomsklubben:​

NÆSTE MØDE:

Klubrådets E-mail: klubraadet@femagervej.dk

Hvorfor nu et klubråd?

Klubben skal sørge for at de unge inddrages i de demokratiske processer, og dermed i planlægningen og gennemførelsen af klubbens aktiviteter.

De skal aktivt deltage i klubrådet for at opleve sammenhæng mellem indflydelse og ansvar for sig selv og deres hverdag i klubben.

​Vi holder møde i klubrådet en gang pr. måned. Møderne afholdes kl. 15.00 hver fjerde onsdag, og medlemmer skriver selv referat fra møderne. Pædagogerne og medlemmerne skal i fælleskab sørge for, at der bliver sendt en huske-sms til klubrådsmedlemmerne samme dag eller dagen før klubrådsmødet.

Medlemmerne sørger selv for at udfærdige en dagsorden til mødet, og der bliver løbende nedsat udvalg, som skal undersøge forskellige muligheder for at kunne gennemføre nye spændende aktiviteter.

Dagtilbudsloven:

§ 65. Klubtilbud og andre socialpædagogiske fritidstilbud til større børn og unge skal i samarbejde med børnene og de unge skabe aktiviteter og samværsformer, der fremmer den enkeltes alsidige udvikling, selvstændighed og forståelse for demokrati. Klubtilbud m.v. skal som led heri bidrage til at udvikle børns og unges evne til at indgå i forpligtende relationer og fællesskaber.

Information​

Femagervejens Fritidscenter

CVR: 36757757

Adresse

Femagervej 37​

2650 Hvidovre

Kontakt os

Tlf.: 36 75 77 57

E-mail: fc@femagervej.dk